Om Oss

De to italienske kokkene Emanuele Di Pofi og Nicola Catalano er kjent for sitt brennende engasjement for gode råvarer, kompromissløst utført håndverk og sin respekt for det genuine italienske kjøkkenet. Sammen med Emanuele sin norske kjæreste, Ine Charleen, driver de take-away pizzeriaen "Panzanella"


Panzanella

I barndommen laget Emanuele og Nicola ofte "Panzanella alla romana", som er ristet brød toppet med olivenolje og ferske, saftige tomater. Like enkelt som det er godt! Panzanella ble navnet på pizzeriaen fordi det minner dem om barndommen i Roma og repsrenterer autentisk, hjemmelaget italiensk mat av de beste råvarer.Vår pizza


Emanuele og Nicola går ikke på kompromiss med kvalitet. Melet importeres fra Italia og er selvsagt økologisk. Teknikken som brukes for å lage den perfekte bunnen kalles "poolish", nemlig at deigen fermenteres i minst 36 timer for å få mer smak og saftighet. Som topping finner du sesongens råvarer og lokale og italienske ingredienser, som kommer til å bli endret etter sesong. Menyen består av 13 nøye utvalgte pizzaer i tillegg til hjemmelaget brød.


Kom innom Panzanella og ta med deg en bit av det ekte Italia!